06 - 539 44 357

Wat mag u verwachten?

Het vaarklaar maken van de ballon duurt ongeveer drie kwartier. De meeste passagiers vinden het leuk om hierbij aanwezig te zijn. Voor de medewerkers van RED BALLOON is dit geen enkel probleem. Vraag alles wat u wilt weten en help gerust een handje mee als u dit leuk vindt.

De tocht zelf duurt een anderhalf uur, terwijl het demonteren en inpakken van de ballon in een half uur is gebeurd. Een ballon beweegt zich met dezelfde snelheid als de wind zodat u de wind niet voelt. Het is hoog in de lucht dan ook niet kouder dan op de grond en de branders geven een behaaglijke warmte af. Dikkere kleding dan u gewoonlijk buiten draagt is dan ook niet nodig. Wel is het een goed idee om in een natte periode laarzen aan te trekken omdat u misschien een stuk door drassig weiland zult moeten lopen.

Tijdens de vaart rijdt er een volgauto achter de ballon aan om mensen en materiaal na de landing op te pikken. De chauffeur blijft via radiocontact in verbinding met de ballonvaarder, die aanwijzingen geeft over de te volgen route. De piloot kan aan de hand van de windrichting inschatten waar hij ongeveer zal uitkomen, maar uiteindelijk bepaalt de wind toch waar hij precies zal landen.

Omdat een eerste ballonvaart voor de meeste mensen een geweldige sensatie is, verzorgt de piloot na de landing een champagnedoop in het weiland.

Red Balloon ballonvaart
KvK 30136120
Contact
Login
Deze website is gerealiseerd door Romilan ICT